Menukaart
Voorgerechten Menu
Voorgerechten
Gerookte eendenborst (+2€ pp): Gandaham - terrine van ganzenlever - Mesclun - zachte dressing
Roosje van gerookte zalm (+2€ pp): Gebakken St Jacobsoester - blanke boter
Gebakken St Jacobsoesters (+2€ pp): Spekjes - gestoofd witloof
Carpaccio van tonijn: krokantje van parmezaan - rucola - wassabimayonaise
Aardappelsmeus: zure room - Zeebrugse garnalen
Duo van ganzenlever (+2€ pp): Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appeltjes - terrine van ganzenlever - crumble witte en zwarte pens
Geitenkaas: Fris slaatje - spek - honing
Mechelse asperges: Verse zalm - tuinkruidensausje (enkel in seizoen)
Mechelse asperges: Zeebrugse garnalen - bieslooksausje (enkel in seizoen)
Opgevulde tongfilets: Saffraansausje - rivierkreeftenvlees
Halve kreeft Belle Vue (+10€ pp): Frivool slaatje - twee dipsausjes
Halve kreeft à la nage (+10€ pp): Wortelen - selder - prei
Menu dat u kunt samenstellen aan 55 euro p/p
Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 80 euro p/p
Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tijdens de maaltijd.
Opgelet! Uw samenstelling dient voor alle genodigden!
Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com