deco-left deco-right

Menukaart

Voorgerechten Menu


Voorgerechten

Gerookte eendenborst (+2€ pp): Gandaham - terrine van ganzenlever - Mesclun - zachte dressing

Roosje van gerookte zalm (+2€ pp): Gebakken St Jacobsoester - blanke boter

Gebakken St Jacobsoesters (+2€ pp): Spekjes - gestoofd witloof

Carpaccio van tonijn: krokantje van parmezaan - rucola - wassabimayonaise

Aardappelsmeus: zure room - Zeebrugse garnalen

Duo van ganzenlever (+2€ pp): Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appeltjes - terrine van ganzenlever - crumble witte en zwarte pens

Geitenkaas: Fris slaatje - spek - honing

Mechelse asperges: Verse zalm - tuinkruidensausje (enkel in seizoen)

Mechelse asperges: Zeebrugse garnalen - bieslooksausje (enkel in seizoen)

Opgevulde tongfilets: Saffraansausje - rivierkreeftenvlees

Halve kreeft Belle Vue (+10€ pp): Frivool slaatje - twee dipsausjes

Halve kreeft à la nage (+10€ pp): Wortelen - selder - prei


Menu dat u kunt samenstellen aan 55 euro p/p

Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 80 euro p/p

Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tijdens de maaltijd.


Opgelet! Uw samenstelling dient voor alle genodigden!

Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email