Menukaart
Suggesties van de chef
Voorgerechten
Duo van wildpasteien:Paté van fazant - paté van haas - uienconfituur - notenbrood
Wildkroketten:Gefruite peterselie
Hoofdgerechten
Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen):À la BrabançonneKnolselderpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloof - rosti - mousse van broccoli - rode kool
Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen):Fine ChampagneKnolselderpuree - appel met veenbessen - rosti - mousse van broccoli - rode kool
>Hazenrugfilet ‘Arlequin’:Natuur pepersaus en roomsausKnolselderpuree - appel met veenbessen - rosti - mousse van broccoli - rode kool
Ragout van hert:Spek - zilveruitjes - paddenstoelenKnolselderpuree - appel met veenbessen - rosti - mousse van broccoli - rode kool
Lenghaasje:Rode wijnsaus - knolselderpuree
Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com