deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Duo van wildpasteien:
Paté van fazant - paté van haas - uienconfituur - notenbrood

Wildkroketten:
Gefruite peterselie


Hoofdgerechten


Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen):
À la Brabançonne
Knolselderpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloof - rosti - mousse van broccoli - rode kool



Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen):
Fine Champagne
Knolselderpuree - appel met veenbessen - rosti - mousse van broccoli - rode kool

>

Hazenrugfilet ‘Arlequin’:
Natuur pepersaus en roomsaus
Knolselderpuree - appel met veenbessen - rosti - mousse van broccoli - rode kool



Ragout van hert:
Spek - zilveruitjes - paddenstoelen
Knolselderpuree - appel met veenbessen - rosti - mousse van broccoli - rode kool



Lenghaasje:
Rode wijnsaus - knolselderpuree




Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email