

Menukaart
Hoofdschotels Menu
Hoofdschotels
Kabeljauwhaasje: Rode wijnsaus – puree van prei – gefruite prei
Opgerolde tongfilets: Zure room – dragon – puree
Zeebaars: Botersaus – kappertjes – aardappelkubussen
Kalfshaasje (+2€ pp): Rozemarijnsaus – mousse van pastinaak – aardappelgratin
Lamsfilet (+2€ pp): Graanmosterdsaus – gestoofde boontjes met sjalotten – kroketten
Gelakte eend: Cointreau-appelsiensaus – preislingers – wortelslingers – selderslingers – kroketjes
Parelhoenfilet "Fine Champagne": Gestoofd witloof – kroketjes
Duo van ossen- en varkenshaasje: Dragonsausje – wokgroentjes – kroketjes – aardappelgratin
Varkenswangetjes "Grootmoeders wijze": Zilveruitjes – champignons – spekjes – kroketten
Menu dat u kunt samenstellen aan 62 euro p/p
Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 87 euro p/p
Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tot het dessert.
Wij vragen u vriendelijk om een zelfde menu voor al uw gasten te kiezen!


Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com