deco-left deco-right

Menukaart

Hoofdschotels Menu


Hoofdschotels

Kabeljauwhaasje: Garnalensmeus - graanmosterdsaus

Gegratineerde grietfilet: zongedroogde tomaten - mozarella - peterseliepuree

Duo van zeetong- en zalmfilet: Stoemp van broccoli - blanke boter

Lijnbaarsfilet: botersaus - kappertjes - aardappelkubussen

Zeebaars op vel gebakken: Witte wijnsaus - gestoofde pepers - gestoofde paddenstoelen

Gebakken pladijsfilet: Gebakken beukenzwammen - huisgemaakte tartaar - puree

Kalfshaasje: Gekarameliseerde appeltjes - Normandische saus - aardappelwafeltjes

Lamsfilet: Graanmosterdsaus - gestoofde boontjes met sjalotten - kroketten

Gelakte eend: Cointreau-appelsiensaus - preislingers - wortelslingers - selderslingers - kroketjes

Parelhoenfilet 'Fine Champagne': Gestoofd witloof - kroketjes

Duo van ossen- en varkenshaasje: Dragonsausje - wokgroentjes - kroketjes - aardappelgratin

Nootjes van speenvarken: Rode wijsaus - aardappelgratin

Kwartels: Muscaatdruiven - muscaatwijnsaus - aardappelwafeltjes

Zwartpootkip: Saus van kruidenkaas - aardappelkubussen


Menu dat u kunt samenstellen aan 55 euro p/p

Glaasje cava en twee hapjes, Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 80 euro p/p

2 glaasjes cava, 4 Hapjes, Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tijdens de maaltijd.


Opgelet! Uw samenstelling dient voor alle genodigden!

Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email