deco-left deco-right

Menukaart

Hoofdschotels Menu


Hoofdschotels

Kabeljauwhaasje: Rode wijnsaus – puree van prei – gefruite prei

Opgerolde tongfilets: Zure room – dragon – puree

Zeebaars: Botersaus – kappertjes – aardappelkubussen

Kalfshaasje (+2€ pp): Rozemarijnsaus – mousse van pastinaak – aardappelgratin

Lamsfilet (+2€ pp): Graanmosterdsaus – gestoofde boontjes met sjalotten – kroketten

Gelakte eend: Cointreau-appelsiensaus – preislingers – wortelslingers – selderslingers – kroketjes

Parelhoenfilet "Fine Champagne": Gestoofd witloof – kroketjes

Duo van ossen- en varkenshaasje: Dragonsausje – wokgroentjes – kroketjes – aardappelgratin

Varkenswangetjes "Grootmoeders wijze": Zilveruitjes – champignons – spekjes – kroketten


Menu dat u kunt samenstellen aan 62 euro p/p

Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 87 euro p/p

Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tot het dessert.


Wij vragen u vriendelijk om een zelfde menu voor al uw gasten te kiezen!

Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email