

Menukaart
Vleesgerechten
Steak
Steak met gemengd slaatje
Steak met assortiment warme groentjes
Steak met saus naar keuze
Filet Pure
Filet Pure met gemengd slaatje
Filet Pure met assortiment warme groentjes
Filet Pure met saus naar keuze
Tussenrib os of paard
Tussenrib van os of paard met gemengd slaatje
Tussenrib van os of paard met warme groentjes
Tussenrib van os of paard met saus naar keuze
Cote à l'os
Côte à l'os (circa 650gr) met drie warme sausjes
Haantje
Haantje, met gemengd slaatje of appelmoes
Haantje, met assortiment warme groentjes
Varkenshaasje
Varkenshaasje met gemengd slaatje
Varkenshaasje met assortiment warme groentjes
Varkenshaasje met saus naar keuze
Rundspies
Rundspies met gemengd slaatje
Rundspies met assortiment warme groentjes
Rundspies met saus naar keuze
Konijn op Vlaamse wijze
Stoofvlees op Vlaamse wijze
Spare ribs met 2 koude sausjes
Americain Natuur (vers gemalen)
Geprepareerde Americain (vers gemalen)
Eendeborstfilet op wijze van de chef
Lamskroontje met groenteboeket
Vol-au-vent (en croute)
Vleesgerechten kunnen gebakken of gegrild worden


Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com