

Menukaart
Suggesties van de chef
Voorgerechten
Duo van wildpasteienPaté van fazant - paté van haasuienconfituur - notenbrood
WildkrokettenGefruite peterselie
Hoofdgerechten
Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen)A la Brabanconne (vanaf 21/10)Knolselderpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloofrosti - mousse van pompoen - rode kool
Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen)Fine Champagne (vanaf 21/10)Knolselderpuree - appel met veenbessen - rosti mousse van pompoen - rode kool
Hazenrugfilet ArlequinNatuur peper- en roomsaus - knolselderpuree - appel met veenbessenrosti - mousse van pompoen - rode kool
ragout van hertKnolselderpuree - appel met veenbessen - rostimousse van pompoen - rode kool
Lijnbaarsfiletwitte wijnsaus - spinazie - puree


Suggesties
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com