deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Opgevulde aardappel:
Grijze garnalen - zure room - bieslook

€20,00-



Hoofdgerechten


Dunne lende Simmental:
Met Choron

€30,00-

Château Maison Neuve - Clotilde - Côtes de Blaye, Bordeaux
Druif: Merlot, Cabernet Sauvignon6,50€ per glas, 30€ per fles.

Speciale Schotel:
Tomatensaus - madeira - cognac - varkensgebraad
ossentong - ballekes - paddenstoelen

€23,00-

LePlan-Vermeersch - Côtes du Rhône, Frankrijk
Druif: Syrah, Grenache6,00€ per glas, 25€ per fles.

Dorade:
Kokosmelk - tomaten - pepers - ajuin - citroengras
look - kastanjechampignons - penne

€30,00-

Brunori - Le Gemme - Marche, Italïe
Druif: Verdicchio6,00€ per glas, 27€ per fles.

Saltimbocca van zeebaarsfilet:
Parmaham - babyvenkel - salie - witte wijnsaus - puree

€30,00-

Brunori - Le Gemme - Marche, Italïe
Druif: Verdicchio6,00€ per glas, 27€ per fles.


Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email