Menukaart
Suggesties van de chef
Voorgerechten
Duo van wilpasteien:Paté van fazant - paté van haas - uienconfituur - notenbrood
Duo van eend:Gerookte eend - mousse van eend met porto maanzaad - witloofpesto - gekarameliseerde appel
Hoofdgerechten
Fazant op zijn geheel gebakken 'A la Brabançonne' (Per 2 personen) Wortelpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloofrosti - mousse van pompoen - rode kool
Fazant op zijn geheel gebakken 'Fine Champagne' (Per 2 personen): Wortelpuree - appel met veenbessenrosti - mousse van pompoen - rode kool
>Tournedos van hert met rode wijnsaus:Beukenzwammen - wortelpureeappel met veenbessen - rosti - mousse van pompoen - rode kool
Patrijs op natuurlijke wijze:Wortelpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloofRosti - mousse van pompoen - rode kool
Hazenbil met vier seizoen-peperroomsaus: Wortelpuree- appel met veenbessenRosti - mousse van pompoen - rode kool
Vis
Gebakken roggevleugel: Botersaus - kappertjes - puree
Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com