deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Duo van wildpasteien
Paté van fazant - paté van haas
uienconfituur - notenbrood

Wildkroketten
Gefruite peterselie



Hoofdgerechten


Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen)
A la Brabanconne (vanaf 21/10)
Knolselderpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloof
rosti - mousse van pompoen - rode kool

Fazant op zijn geheel gebakken (2 personen)
Fine Champagne (vanaf 21/10)
Knolselderpuree - appel met veenbessen - rosti
mousse van pompoen - rode kool

Hazenrugfilet Arlequin
Natuur peper- en roomsaus - knolselderpuree - appel met veenbessen
rosti - mousse van pompoen - rode kool

ragout van hert
Knolselderpuree - appel met veenbessen - rosti
mousse van pompoen - rode kool

Lijnbaarsfilet
witte wijnsaus - spinazie - puree




Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email