

Menukaart
Suggesties van de chef
Voorgerechten
Duo van wildpasteienPaté van fazant - paté van haas-uien confituur
Gebakken Sint JacobsCurrysaus - appeltjes
Hoofdgerechten
Fazant op zijn geheel gebakken (2 pers.) à la BrabançonneWortelpuree - appel met veenbessengebraiseerd witloof - amandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool
Fazant op zijn geheel gebakken (2 pers.) Fine ChampagneWortelpuree - appel met veenbessenamandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool
Tournedos van hert met rode wijnsausBeukenzwammen - wortelpuree - appel met veenbessenamandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool
Hazenbil met vier seizoen-peperroomsausWortelpuree - appel met veenbessenamandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool
Patrijs op natuurlijke wijzeWortelpuree - appel met veenbessenamandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool
Kabeljauwhaasje op Oostendse wijzePaddenstoelen - mosselen - puree
Gebakken Sint JacobsCurrysaus - appeltjes - puree
Desserts
Kaasbordje
Suggestiewijnen
Wit

Riesling vom Urgestein, weingut 2020 stift, weinvertel, Oostenrijk - Riesling

Vouvray sec, Domaine Boutet Saulnier 2021 Vouvray Loire, Frankrijk - Chenin Blanc
Rood

Vecchio Sogno, Tenuta Giustini, Puglia, Italie 2020 Negroamaro

Can Feixes Negre Tradicio, Bodegas can Feixes, Penedès, Spanje 2012 - Cabernet Sauvignion + Merlot + Petit Verdot


Valentijn
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com