deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Duo van wilpasteien:
Paté van fazant - paté van haas - uienconfituur - notenbrood

Duo van eend:
Gerookte eend - mousse van eend met porto
maanzaad - witloofpesto - gekarameliseerde appel


Hoofdgerechten


Fazant op zijn geheel gebakken
'A la Brabançonne' (Per 2 personen)

Wortelpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloof
rosti - mousse van pompoen - rode kool



Fazant op zijn geheel gebakken
'Fine Champagne' (Per 2 personen):

Wortelpuree - appel met veenbessen
rosti - mousse van pompoen - rode kool

>

Tournedos van hert met rode wijnsaus:
Beukenzwammen - wortelpuree
appel met veenbessen -
rosti - mousse van pompoen - rode kool



Patrijs op natuurlijke wijze:
Wortelpuree - appel met veenbessen - gebraiseerd witloof
Rosti - mousse van pompoen - rode kool



Hazenbil met vier seizoen-peperroomsaus:

Wortelpuree- appel met veenbessen
Rosti - mousse van pompoen - rode kool

Vis


Gebakken roggevleugel:
Botersaus - kappertjes - puree




Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email