deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Sint-Jacobsvruchten:
Gegratineerd - paddenstoelen - schaaldierensaus

€18,00-



Hoofdgerechten


Gentse waterzooi van bressekip:
Aardappelen - wortelen - prei - witte selder

€25,00-

Antonutti - Pinot Nero - Friuli, Italië
Druif: Pinot Noir
7,00€ per glas, 35€ per fles.

Kalfs osso-bucco Milanaise:
Tagliatelle - Parmezaan

€25,00-

Cantine Asheri - Nebbiolo D'Alba - Piemonte, Italië
Druif: Nebbiolo
7,50€ per glas, 38€ per fles.

Gebakken pladijsfilet:
Beukenzwammen - tartaar van het huis

€25,00-

Domaine Parigot - Bourgogne Aligoté, Frankrijk
Druif: Chardonnay
7,00€ per glas, 35€ per fles.

Skrei haasje met vel:
Botersaus - kappertjes - grijze garnalen
peterseliepuree

€30,00-

Domaine Parigot - Bourgogne Aligoté, Frankrijk
Druif: Chardonnay
7,00€ per glas, 35€ per fles.


Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email