deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Zalm Belle-Vue
Cocktail - salade - tomaten - gekookt eitje

€18,00-



Hoofdgerechten


Gebakken pladijs op zijn geheel:
Gebakken beukenzwammen - huisgemaakte tartaar

€24,00-

Salade Niçoise:
Tonijn op eigen nat - ansjovis - boontjes

€20,00-

Slaatje van gepaneerde kippenreepjes:
Saus van zongedroogde tomaten - puree - witte selder

€32,00-

Domaine de Validation - Cuvée des filles
Les Alpilles, Provence
Druif: Chasan
7,50€ per glas, 37,50€ per fles.

Lamsfilet:
Graaanmosterdsaus - boontjes - sjalotten - kroketten

€30,00-

Rapariga da Quinta - Reserva
Alentejo, Portugal
6,50€ per glas, 33,00€ per fles.

Ierse Entrecote:
Sjalottensaus

€29,50-

Rapariga da Quinta - Reserva
Alentejo, Portugal
6,50€ per glas, 33,00€ per fles.


Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email