deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Duo van wildpasteien
Paté van fazant - paté van haas-uien confituur

Gebakken Sint Jacobs
Currysaus - appeltjes



Hoofdgerechten


Fazant op zijn geheel gebakken (2 pers.) à la Brabançonne
Wortelpuree - appel met veenbessen
gebraiseerd witloof - amandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool

Fazant op zijn geheel gebakken (2 pers.) Fine Champagne
Wortelpuree - appel met veenbessen
amandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool

Tournedos van hert met rode wijnsaus
Beukenzwammen - wortelpuree - appel met veenbessen
amandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool

Hazenbil met vier seizoen-peperroomsaus
Wortelpuree - appel met veenbessen
amandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool

Patrijs op natuurlijke wijze
Wortelpuree - appel met veenbessen
amandelkroketjes - mousse van pompoen - groene kool - rode kool

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze
Paddenstoelen - mosselen - puree

Gebakken Sint Jacobs
Currysaus - appeltjes - puree



Desserts


Kaasbordje

Suggestiewijnen


Wit
Riesling vom Urgestein, weingut 2020 stift, weinvertel, Oostenrijk - Riesling
Vouvray sec, Domaine Boutet Saulnier 2021 Vouvray Loire, Frankrijk - Chenin Blanc
Rood
Vecchio Sogno, Tenuta Giustini, Puglia, Italie 2020 Negroamaro
Can Feixes Negre Tradicio, Bodegas can Feixes, Penedès, Spanje 2012 - Cabernet Sauvignion + Merlot + Petit Verdot

Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email