deco-left deco-right

Menukaart

Voorgerechten Menu


Voorgerechten

Gerookte eendenborst: Gandaham - terrine van ganzenlever - Mesclun - zachte dressing

Roosje van gerookte zalm: Gebakken St Jacobsoester - blanke boter

Gebakken St Jacobsoesters: Spekjes - gestoofd witloof

Carpaccio van tonijn: krokantje van parmezaan - rucola - wassabimayonaise

Aardappelsmeus: zure room - Zeebrugse garnalen

Duo van ganzenlever: Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appeltjes - terrine van ganzenlever - crumble witte en zwarte pens


Menu dat u kunt samenstellen aan 55 euro p/p

Glaasje cava en twee hapjes, Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 80 euro p/p

2 glaasjes cava, 4 Hapjes, Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.

Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tijdens de maaltijd.


Opgelet! Uw samenstelling dient voor alle genodigden!

Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email