

Menukaart
Voorgerechten Menu
Voorgerechten
Roosje van parmaham: Meloen
Rundscarpaccio: Rucola – parmezaanschilfers – kaaskrokantje
Roosje van gerookte zalm (+2€ pp): Gebakken St Jacobsoesters - blanke boter
Gebakken St Jacobsoesters (+3€ pp): Spekjes – gestoofde prei
Kalfstartaar (+2€ pp): Krokantje van parmezaan – sjalot – wassabimayonaise
Aardappelsmeus: Zure room – Breydelspek – bieslook
Opgevulde tongfilets: Saffraansausje – rivierkreeftenvlees
Scampi’s: Appeltjes – currysaus
Iberico kroketten: Gefruite peterselie
Menu dat u kunt samenstellen aan 62 euro p/p
Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 87 euro p/p
Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tot het dessert.
Wij vragen u vriendelijk om een zelfde menu voor al uw gasten te kiezen!


Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com