deco-left deco-right

Menukaart

Wild aan de kaart


Voorgerechten


Duo van wilpasteien:
Paté van fazant - paté van haas - uienconfituur - brioche

Opgevulde aardappel:
Zure room - garnalen - bieslook


Hoofdgerechten


Fazant op zijn geheel gebakken
'A la Brabançonne' (Per 2 personen)

Duo van puree (wortel en groene kool)
- appel met veenbessen - gebraiseerd witloof
amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool



Fazant op zijn geheel gebakken
'Fine Champagne' (Per 2 personen):

Duo van puree (wortel en groene kool)
- appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool



Hazenrugfilet 'Arlequin':
Natuur pepersaus en roomsaus - duo van puree
(wortel en groene kool) - appel met veenbessen
amandelkroketjes - mousse van
pompoen - mousse van erwten - rode kool



Tournedos van hert met rode wijnsaus:
Bospaddenstoelen - Duo van puree (wortel en groene kool)
appel met veenbessen -
amandelkroketjes - mousse van
pompoen - mousse van erwten - rode kool



Ragout van hert:
Duo van puree (wortel en groene kool)
appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van
pompoen - mousse van erwten - rode kool



Hazenbil met vier seizoen-peperroomsaus:

Duo van puree (wortel en groene kool)
appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van
pompoen - mousse van erwten - rode kool

Vis


Kabeljauwhaasje:
Mosterdsaus - wortelen - aardappelpuree

Aanbevolen wijnen


Wit
Viognier Vin de Pays d'oc

Delas
6,00€ per glas, 28€ per fles.

Rood
Bodegas Langa Frenesi

Spanje - Bio
6,50€ per glas, 32€ per fles.

Bogle Vineyards Petite Sirah

California
7,00€ per glas, 38€ per fles.

Shiraz arbeidsgenot

Zuid - Afrika
8,00€ per glas, 42€ per fles.


Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email
<