Menukaart
Wild aan de kaart
Voorgerechten
Duo van wilpasteien:Paté van fazant - paté van haas - uienconfituur - brioche
Opgevulde aardappel:Zure room - garnalen - bieslook
Hoofdgerechten
Fazant op zijn geheel gebakken 'A la Brabançonne' (Per 2 personen) Duo van puree (wortel en groene kool) - appel met veenbessen - gebraiseerd witloofamandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool
Fazant op zijn geheel gebakken 'Fine Champagne' (Per 2 personen): Duo van puree (wortel en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool
Hazenrugfilet 'Arlequin': Natuur pepersaus en roomsaus - duo van puree (wortel en groene kool) - appel met veenbessenamandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool
Tournedos van hert met rode wijnsaus:Bospaddenstoelen - Duo van puree (wortel en groene kool)appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse vanpompoen - mousse van erwten - rode kool
Ragout van hert:Duo van puree (wortel en groene kool)appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse vanpompoen - mousse van erwten - rode kool
Hazenbil met vier seizoen-peperroomsaus: Duo van puree (wortel en groene kool)appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse vanpompoen - mousse van erwten - rode kool
Vis
Kabeljauwhaasje: Mosterdsaus - wortelen - aardappelpuree
Aanbevolen wijnen
Wit
Viognier Vin de Pays d'oc
Delas6,00€ per glas, 28€ per fles.
Rood
Bodegas Langa Frenesi
Spanje - Bio 6,50€ per glas, 32€ per fles.
Bogle Vineyards Petite Sirah
California 7,00€ per glas, 38€ per fles.
Shiraz arbeidsgenot
Zuid - Afrika 8,00€ per glas, 42€ per fles.
Suggesties
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com